Home » Wie zijn wij? »

Wie zijn we?

Qui zijn wij?

Medisi + wordt gevormd door een team van gezondheidswerkers en specialisten in de economische sector, en financieel management.
Wij zijn actief in de gezondheidssector meer dan 25 jaar en zijn managers van een multidisciplinair medisch centrum, we leven elke dag als onze broeders en zusters van de moeilijkheden die de voorgestelde oplossingen zijn vaak te versnipperd.
Samen zetten we onze ervaring en expertise om de medische en para-medische professionals.
 
onze doelen

Ons doel is om de uitwisseling tussen zorgverleners te vergemakkelijken door het maken van het web toegankelijk voor iedereen en voor iedereen.
Onze ambitie is om een ​​bevoorrechte relatie van medische en niet-medische benadering om alle administratieve en professionele vergemakkelijken.
Medisi + brengt het werk van het voorstel van de advertenties, het delen van een adviesbureau, verkopen of verhuren roerende en onroerende zaken, of de stopzetting van de activiteit met het herstel van de patiënt base, ...
Medisi + is ook een zoekfunctie om een ​​therapeut of specialist in de gewenste regio snel te vinden.
Tot slot, voor uw organisatie en besluitvorming afspraak te vergemakkelijken, een medische kalender is beschikbaar op ons platform.
Patiënten hebben de mogelijkheid om hun eigen afspraken te maken, afhankelijk van de tijd slots die u vast te stellen.
U zult niet worden gestoord door tal van telefoontjes tijdens uw overleg.
Met deze medische agenda kunt u uw zorg certificaten wanneer u maar wilt door het maken van een enkele "klik" te drukken.
Het maken van het leven makkelijker voor medische professionals is onze prioriteit.

"Do not waste your time
Simplify your life "